Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Marjolein Woltering

Ruim 15 jaar ervaring op het gebied van archeologie en publieksbereik hebben mij gevormd tot de projectmanager die ik nu ben. Mijn open en directe manier van communiceren, mijn positieve drive en mijn interesse in het spanningsveld tussen wetenschap en publiek maken mij de aangewezen persoon om erfgoedprojecten op te pakken, vorm te geven én af te ronden. Ik kan goed organiseren en daarbij het overzicht bewaren. Ik houd van daadkrachtig optreden, heb een hands-on mentaliteit en ben flexibel en oplossingsgericht.

Ik heb een grote passie voor erfgoed in het algemeen en archeologie in het bijzonder. In mijn werk ben ik altijd op zoek naar het verhaal van het verleden. Of dat nu het verhaal is achter de vondsten of het alledaagse verhaal van gewone mensen van vroeger, door middel van dat verhaal wil ik het publiek betrekken bij het erfgoed om hen heen.

Tevens ben ik oprichter van het platform Erfgoed&Innovatie en mede-initiatiefnemer van Archeologie in de Spiegel. In 2018 ben ik gestart met de opleiding Leiderschap in Cultuur Utrecht (LinC 2).

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren